Klik hier voor informatie over de "spoedwet verlenging tijdelijke huurovereenkomst woonruimte"

Als het draait
om uw woonruimte, zitten wij nooit stil

Uw woning verkopen in Amsterdam of Amstelveen?

Wilt u uw woning verkopen in Amsterdam? Of uw huis verkopen in Amstelveen? Dat is een spannende aangelegenheid. Zeker op een snel veranderende huizenmarkt in Amsterdam en Amstelveen. Wij assisteren u graag bij de verkoop van uw woning. In een of meerdere persoonlijke gesprekken zetten we uw wensen op een rijtje. De prijs, de verkoopstrategie, de presentatie en wanneer we uw huis voor verkoop aanbieden. Nadat u akkoord bent gegaan met het plan van aanpak maken wij een professionele presentatie en plaatsen we deze in de markt. Bij Van Huis Uit Makelaars bent u verzekerd van persoonlijke begeleiding en een vast aanspreekpunt. Dit vergroot de vertrouwensrelatie tussen u en de verkoopmakelaar Amsterdam.

Representatieve woningpresentaties

De Van Huis Uit verkoopmakelaars in Amsterdam denken mee over de presentatie van uw huis of appartement. Het verkopen van een huis is deels het creƫren van een beleving, waarbij het karakter van de woning optimaal gepresenteerd dient te worden. De foto's voor de presentatie laten we maken door een professionele fotograaf. Uw huis of appartement komt in beeld bij zo veel mogelijk potentiƫle kopers door plaatsing op huizensites zoals Funda en op Jaap.nl.

Bouwtechnisch advies en energielabel

Wij werken met experts die uw woning opmeten volgens de NEN2580-norm en die u bouwkundig advies kunnen geven. Soms kan een kleine bouwkundige ingreep een positieve invloed hebben op de verkoopbaarheid en de waarde van uw huis. Ook kunnen onze experts een energielabel (EPC) opstellen. Dit heeft u nodig wanneer u uw woning gaat verkopen in Amsterdam of Amstelveen.

Behoefte aan persoonlijk advies?

Vraag het aan Ot

Actieve marktbenadering door de verkoopmakelaar in Amsterdam

Door ons jarenlange werk in het vak als all round makelaars kunnen we in bijna elke situatie advies geven op basis van ervaring. Wij zijn zeer ervaren met kwalitatief verhuren en vinden van betrouwbare huurders. Van Huis Uit Makelaars heeft een pragmatische inslag en komen met slimme oplossingen in alle facetten van het vak. We werken graag met u samen.

  • Wij geven u uitgebreid praktisch advies

  • Betrouwbare huurders door achtergrond-checks

  • Vlotte verhuur door onze actieve marktbenadering

  • Ruime ervaring in het huisvesten van expats

Het formulier is succesvol verzonden

Meer informatie of vragen?

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl

Oeps daar ging iets mis

Helaas is het verzenden van het formulier niet gelukt, wij zijn wel telefonisch bereikbaar

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl