Klik hier voor informatie over de "spoedwet verlenging tijdelijke huurovereenkomst woonruimte"

DE HUIZENMARKT STAAT NOOIT STIL, WIJ DUS OOK NIET

Huren en verhuren

Voor alles dat te maken heeft met het huren of verhuren bent u bij Van Huis Uit Makelaars aan het juiste adres. Bekijk ons actuele aanbod, of lees alles over het snel en succesvol verhuren van uw pand. Wij helpen u graag.

Kopen en verkopen

Het kopen of verkopen van een woning is een grote en spannende stap. Of u nu geïnteresseerd bent in de woningen die wij verkopen of u Van Huis Uit Makelaars wilt inschakelen voor de verkoop, wij zorgen er voor dat alles goed geregeld is.

Uw woonwensen in vervulling

Mensen kiezen voor Van Huis Uit Makelaars vanwege onze persoonlijke service en het vlotte resultaat. Daarmee zijn we de juiste match tussen huurder en verhuurder. Tussen wens en woning. Wij vinden het huis dat u zoekt en de juiste bewoners als u uw woning wilt verhuren. In Amsterdam en Amstelveen.

Huren

Op zoek naar een huurwoning in Amsterdam of Amstelveen? Dien dan bij ons uw zoekopdracht in. Wij vinden vlot de woning die u voor ogen heeft. Ook gestoffeerd of gemeubileerd. En terwijl wij voor u op zoek zijn, bladert u door ons actuele woningaanbod.

Kopen

Zoekt u een koopwoning in Amsterdam of Amstelveen? Dan is het verstandig om goed voorbereid de markt op te gaan met een strategie die past bij het moment en bij uw wensen en behoeften. Met uw persoonlijke aankoopmakelaar vindt u vlot het ideale huis voor de beste prijs.

Als u wilt huren

Van Huis Uit Makelaars heeft een uitgebreid woningaanbod in Amsterdam en Amstelveen. Als u wilt huren in deze stadsregio, helpen wij u binnen zeer korte tijd aan een nieuwe huurwoning. Appartementen en huizen met gevarieerde, flexibele huurperiodes die direct instapklaar zijn. Kijk vandaag nog of wij iets voor u in portefeuille hebben of neem contact op om een zoekopdracht bij ons in te dienen. Voor zowel de huurder als de verhuurder blijven wij de gehele huurperiode het aanspreekpunt voor vragen en advies.

Als u wilt verhuren

Uw huis verhuren in Amsterdam voor korte of langere tijd, kan erg lucratief zijn. Nu de wetgeving is aangepast, verhuurt u uw woning voor bepaalde tijd, zonder dat de huurder aanspraak maakt op huurrechten na afloop van het contract. Natuurlijk wilt u iemand die goed matcht met uw huis, uw inrichting en met de buurt. In de regio Amsterdam vinden wij voor iedere verhuurder en voor elke woning een huurder waar je van op aan kunt. Daarbij adviseren wij u over wet- en regelgeving, de presentatie van uw woning en een marktconforme huurprijs.

Als u wilt verhuren aan expats

Zoekt u op korte termijn een tijdelijke huurder of iemand voor een langere periode? Het voordeel van verhuren aan expats is dat zij altijd voor bepaalde tijd een huis willen huren. Het liefst gemeubileerd en gestoffeerd en met behoud van bestaande aansluitingen. En omdat wij in nauw contact staan met de bedrijven waar deze internationale werknemers in dienst zijn, loopt u weinig risico’s. Als verhuurmakelaar hebben wij bijzondere expertise in expat-verhuur in Amsterdam en Amstelveen. Van Huis Uit Makelaars blijft de gehele huurperiode de centrale contactpersoon. Voor de expatriatess en voor u. Indien u wenst, voeren wij bovendien het administratief en technisch beheer over uw verhuurde woning.

Het formulier is succesvol verzonden

Meer informatie of vragen?

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl

Oeps daar ging iets mis

Helaas is het verzenden van het formulier niet gelukt, wij zijn wel telefonisch bereikbaar

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl