Klik hier voor informatie over de "spoedwet verlenging tijdelijke huurovereenkomst woonruimte"
DIRECT CONTACT

Huurwoningen

Uw nieuwe huis huurt u via Van Huis Uit Makelaars. Wij vinden snel de huurwoning die u zoekt in Amsterdam en Amstelveen. In ons actuele aanbod vindt u mogelijk al de huurwoning die u zoekt. Wilt u sneller resultaat, dien dan een zoekopdracht bij ons in.

Sorteer op Filter op stadsdeel

Bent u nog op zoek naar een huurwoning in Amsterdam? De hoofdstad van Nederland is een fantastische stad om te wonen. Een veelzijdige stad, waar gelukkig veel mogelijkheid is tot verhuur. Voor diverse woningen in de hoofdstad, zit u goed bij Van Huis Uit Makelaars. Denk bijvoorbeeld aan een woning in De Pijp, een appartement in West of een huurwoning in hartje centrum. Laat u verrassen door het brede aanbod van Van Huis Uit Makelaars!

Een breed aanbod aan huurwoningen in Amsterdam

Op zoek naar een huurwoning in Amsterdam de Pijp of een appartement in hartje centrum? Bij ons zit u goed. De Pijp en Zuid zijn twee stadsdelen in onze hoofdstad, die naast elkaar liggen. Liever een huurwoning in Amsterdam Zuid? Dit stadsdeel staat bekend om prachtige jaren dertig woningen en appartementen en een luxe, mondaine ambiance. In De Pijp, een hippe buurt met veel mogelijkheden, kun je terecht om lekker uit eten te gaan of iets te drinken.

Liever huren in West?

Zoekt u nog een huurwoning in Amsterdam West? Dit gedeelte van de stad is een ontzettend leuke en gezellige buurt om te wonen. De buurt staat bekend om hoge huizen die vroeger als pakhuizen werden gebruikt. Door de ruime indeling van deze panden is het eenvoudig om er te huren. West staat vooral bekend om de lange Overtoom. De Overtoom biedt veel mogelijkheden om te shoppen of lekker uit eten te gaan.

Op zoek naar een huurwoning in Amsterdam Oost?

Stadsdeel Oost stond vroeger wat minder goed bekend, maar dat is allang niet meer het geval. De buurt maakt al jaren een ware transformatie tot leuke en gezellige, multiculturele wijk door. Zo is de Javastraat een centrale plek geworden in Oost, waar ontzettend veel leuke winkels en goede restaurants zitten. De huurprijzen liggen in dit gedeelte relatief laag ten opzichte van de rest van de stad. Een huurwoning in Amsterdam Oost is dus zeker een goede optie!

Wonen in de binnenstad?

Een huurwoning in Amsterdam Centrum is natuurlijk prachtig en praktisch. Bent u woonachtig in hartje centrum, dan is alles dichtbij. De binnenstad is bruisend en levendig op verschillende gebieden. U vindt er alle winkels die u zoekt en ontzettend veel horecagelegenheden.

Laat u begeleiden door Van Huis Uit Makelaars

Zoekt u nog een mooie huurwoning in de hoofdstad van ons land? Voor prachtige huurwoningen in Amsterdam zit u goed bij Van Huis Uit Makelaars. Neem contact met ons op door te bellen naar 020 - 890 30 99. Mailen kan ook naar info@vanhuisuit-makelaars.nl.

Het formulier is succesvol verzonden

Meer informatie of vragen?

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl

Oeps daar ging iets mis

Helaas is het verzenden van het formulier niet gelukt, wij zijn wel telefonisch bereikbaar

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl