Klik hier voor informatie over de "spoedwet verlenging tijdelijke huurovereenkomst woonruimte"

Gratis waardebepaling huis

Wilt u weten hoeveel uw huidige woning waard is? De eerste stap hierin is een waardebepaling. Het gaat hierbij om een vrijblijvend advies over de waarde van uw woning. Dit advies wordt u gratis verstrekt door Van Huis Uit Makelaars. Wij vinden het immers van belang om u van A tot Z bij te kunnen staan. Hoewel het om een vrijblijvend en gratis advies gaat, verrichten onze experts de waardebepaling van uw huis nauwkeurig.

Gratis waarde bepaling

  Verschil waardebepaling en taxatie

  Wat is een waardebepaling van uw huis? Zoals gezegd gaat het bij een waardebepaling om een vrijblijvend advies over de waarde van uw huis. Dit advies is niet bindend. Bij taxatie werkt dit anders. Een taxatierapport is een officieel en daarnaast bindend document. Dit document wordt gebruikt door de bank, de verzekeraar en de belastingdienst. Het document wordt bijvoorbeeld gebruikt bij vaststelling van een hypotheek. Hoewel waardebepaling dus niet bindend is, neemt het niet weg dat waardebepaling van een huis handige inzichten kan geven.

  Waarde huis berekenen? Ga van start met hulp van Van Huis Uit Makelaars

  Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Begin dan met een waardebepaling door Van Huis Uit Makelaars. De waarde van een huis bepalen, online? Dat kan bij Van Huis Uit Makelaars. Wij bieden u het gemak van een rekenmodule. Middels deze rekenmodule kunt u de waarde van uw huis gratis opvragen. En let wel: de uitkomst hiervan is vrijblijvend en niet bindend. Heeft u nog vragen over de waardebepaling huis mogelijkheden van Van Huis Uit Makelaars? Bel direct naar 020 - 890 30 99, mail naar info@vanhuisuit-makelaars.nl of vul het contactformulier in onze website. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

  Het formulier is succesvol verzonden

  Meer informatie of vragen?

  Vraag het Sijmon

  Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl

  Oeps daar ging iets mis

  Helaas is het verzenden van het formulier niet gelukt, wij zijn wel telefonisch bereikbaar

  Vraag het Sijmon

  Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl