Klik hier voor informatie over de "spoedwet verlenging tijdelijke huurovereenkomst woonruimte"

ZORGELOOS THUIS ALS EXPAT IN AMSTERDAM

Welkom thuis, expat in Amsterdam of Amstelveen

Komt u voor uw bedrijf in Nederland werken? Wij vinden het ideale huis voor u en uw gezin tijdens uw uitzendperiode als expat in Amsterdam en Amstelveen. Naar wens gemeubileerd of gestoffeerd. Een woning die perfect past bij uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Een nieuw huis, maar vooral een nieuw thuis. Kom werken en ontspannen in de bruisende en relatief overzichtelijke hoofdstad van dit karakteristieke West-Europese land. Welkom in Amsterdam.

Rondrit voor de expat in Amsterdam

Tijdens een welkomstgesprek zetten we uw wensen en behoeften op een rijtje. Vervolgens geven we informatie over de verschillende stadsdelen zodat u uw voorkeur kunt bepalen. Ja, we gaan ook letterlijk met u de wijk in. Daarna gaan wij actief voor u op zoek. Naar de best passende woning in de gewenste wijk, met voldoende parkeergelegenheid, in de buurt van internationale scholen en openbaar vervoer. Wij hebben als verhuurmakelaar in Amsterdam een groot netwerk opgebouwd en zijn in staat om u in korte tijd meerdere opties aan te bieden. En om een ideale match te vinden tussen uw wensen en de vele mogelijkheden die de Amsterdamse woningmarkt aan expats in Amsterdam of Amstelveen te bieden heeft.

Goed geregeld

De onafhankelijke makelaars van Van Huis Uit Makelaars voeren de onderhandelingen namens u en zien erop toe dat de zaken in overeenstemming zijn met wet- en regelgeving. Wij houden nauwlettend in de gaten of alle gemaakte afspraken worden nagekomen tijdens de oplevering van de woning. Dat voorkomt gedoe achteraf. Ook nadat het huis is opgeleverd, staan wij klaar voor de expats in Amsterdam of Amstelveen en blijven wij uw zaak behartigen.

Ontzorgen van de expats in Amsterdam en Amstelveen

Terwijl uw focus en energie gericht blijven op uw werk, nieuwe woonomgeving en taal, regelt Van Huis Uit Makelaars de zaken rond het goed functioneren van de woning. Die zorgen nemen wij u uit handen. Voor technische aangelegenheden en onderhoud blijven wij graag uw aanspreekpunt. Op ons kunt u de gehele expatriate periode terugvallen. En als u de woning weer verlaat, controleren wij of u de waarborgsom geretourneerd krijgt.

Waarom kiezen voor Van Huis Uit Makelaars?

  • In persoonlijke samenwerking met u, vinden wij uw ideale thuis.
  • Van Huis Uit Makelaars blijft de expat de gehele periode terzijde staan.
  • Wij hebben ruime ervaring in huisvesting van expats in Amsterdam en Amstelveen.

Het formulier is succesvol verzonden

Meer informatie of vragen?

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl

Oeps daar ging iets mis

Helaas is het verzenden van het formulier niet gelukt, wij zijn wel telefonisch bereikbaar

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl