Klik hier voor informatie over de "spoedwet verlenging tijdelijke huurovereenkomst woonruimte"

EXPAT MAKELAAR

UW EXPAT MAKELAAR IN AMSTERDAM

Zoekt u een huis of appartement voor uw expatriates in Amsterdam of Amstelveen? Als Expat Makelaar kunnen wij u helpen. Van Huis Uit Makelaars vindt snel de juiste huurwoning voor employees die tijdelijk in Nederland komen werken. De huizen of appartementen zijn al dan niet gemeubileerd of gestoffeerd. Door onze uitgebreide ervaring in het vinden van woonruimte voor expats, hebben wij inmiddels veel expertise opgebouwd. Bekende internationale bedrijven vertrouwen de huisvesting van hun expats aan ons toe.

De expat makelaar geeft een warm welkom

Na een welkomgesprek met de expat waarbij we wensen en verwachtingen uitwisselen, gaat de expat makelaar aan de slag. Ons doel is om voor elke cliƫnt de ideale woning te vinden. Wij streven daarbij naar de best mogelijke voorwaarden. Ook nadat de huurovereenkomst is getekend, blijven wij aanspreekpunt voor alle zaken die met de huisvesting te maken hebben. We regelen zaken rond tijdige aansluiting van voorzieningen en we kunnen advies geven over de mogelijkheden in de buurt, zoals openbaar vervoer, horeca, winkels, sportaccomodaties etc.

De beste match

Namens de expat, voert de expat makelaar de onderhandeling met de verhuurder. In het belang van de expat kijken we aan de hand van zijn wensen, behoeften en huurprijsindicatie naar de best mogelijke match. Gemeubileerde en gestoffeerde studio's, appartementen en huizen in de betere wijken. Wij zorgen ervoor dat zaken in overeenstemming zijn met wet- en regelgeving. We zien erop toe dat gemaakte afspraken worden nagekomen bij de oplevering, zodat de expat daar achteraf geen omkijken meer naar heeft.

De expat makelaar ontzorgt volledig

Gedurende de huurperiode zijn wij aanspreekpunt voor de expat en geven wij advies over technische aspecten van de huurwoning. Zo ontzorgen wij de expat en heeft hij alle tijd om te wennen aan het leven en werken in Nederland. En aan het einde van de huurperiode, als de expatriates weer terugkeren naar hun eigen land, assisteren wij bij de afhandeling van zaken.

Waarom kiezen voor Van Huis Uit Makelaars?

  • Door persoonlijke samenwerking vinden wij het ideale thuis.
  • Groot aanbod van huurhuizen, dankzij ons uitgebreide netwerk.
  • De gehele periode blijven wij expats adviseren en bijstaan.

Het formulier is succesvol verzonden

Meer informatie of vragen?

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl

Oeps daar ging iets mis

Helaas is het verzenden van het formulier niet gelukt, wij zijn wel telefonisch bereikbaar

Vraag het Sijmon

Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl