Klik hier voor informatie over de "spoedwet verlenging tijdelijke huurovereenkomst woonruimte"

Woning huren
in Amsterdam of Amstelveen?

Een woning huren in Amsterdam of een huis huren in Amstelveen? Wij vinden snel het huurhuis dat voldoet aan uw woonwensen. Dien uw zoekopdracht bij ons in en bekijk dagelijks ons actuele huuraanbod.

Zoekopdracht indienen

Met uw persoonlijke zoekopdracht gaan wij voor u de markt op. Het uitgebreide netwerk van Van Huis Uit Makelaars maakt het mogelijk om op korte termijn verschillende opties aan u voor te leggen, wanneer u een huis wilt huren in Amsterdam of Amstelveen. Zonder wachtlijst, in verschillende prijsklassen en al dan niet gemeubileerd of gestoffeerd.

Meer informatie?
Stel uw vraag aan Ot

  Wij ontzorgen van begin tot eind

  Ervaren en onafhankelijke makelaars voeren de onderhandelingen namens u. Wij zien erop toe dat de huurprijs marktconform is en dat het huurcontract 100% aan de regels voldoet. Bovendien letten wij scherp op de naleving van gemaakte afspraken over de oplevering van de woning. Zo heeft u geen gedoe achteraf. Ook na de oplevering kunt u bij ons terecht voor vragen en verzoeken met betrekking tot de woning.

  Bekijk ons woningaanbod

  Wanneer u een woning wilt huren in Amsterdam of Amstelveen, kunt u ons actuele aanbod van woningen in de regio bekijken. De huizen en appartementen in ons aanbod zijn eventueel te huur voor flexibele periodes. U kunt de woningen altijd vrijblijvend bezichtigen. Wij gaan graag met u mee om u goed te adviseren over de huurwoning. Op verzoek kan dit ook ’s avonds en in het weekend.

  Waarom van Huis uit Makelaars?

  Door ons jarenlange werk in het vak als all round makelaars kunnen we in bijna elke situatie advies geven op basis van ervaring. Wij zijn zeer ervaren met kwalitatief verhuren en vinden van betrouwbare huurders. Van Huis Uit Makelaars heeft een pragmatische inslag en komen met slimme oplossingen in alle facetten van het vak. We werken graag met u samen.

  • Wij geven u uitgebreid praktisch advies

  • Betrouwbare huurders door achtergrond-checks

  • Vlotte verhuur door onze actieve marktbenadering

  • Ruime ervaring in het huisvesten van expats

  Het formulier is succesvol verzonden

  Meer informatie of vragen?

  Vraag het Sijmon

  Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl

  Oeps daar ging iets mis

  Helaas is het verzenden van het formulier niet gelukt, wij zijn wel telefonisch bereikbaar

  Vraag het Sijmon

  Sijmonde Boer 020 - 890 30 99 info@vanhuisuit-makelaars.nl